"Çok teşekkür ederim beklediğimden çabuk geldi. İşçiliğinizi de çok beğendim. Hediye olarak konan lavanta kokusunu da çok severim. Tekrardan teşekkür ederim Khailo ailesi :)"
Sinan Ş. İstanbul, 8 Ekim 2016"Teşekkür ederim ürünüm elime ulaştı böyle bir hız görmedim ve çok şık bir kutu ile emeğinize sağlık. Sitede yazılan yorumların gerçekten içten yazılmasına şaşırmadım."
Yeliz B. İzmir, 15 Aralık 2018"Merhabalar, Öncelikle müşteri ile iletişim konusunda çok iyi olduğunuzu düşünüyorum. Ürünleriniz de çok zarif ve dayanıklı. İki yıldan uzun düredir kullandığım takılarda bile henüz bir kararma ya da renk değişimine rastlamadım. Umarım böyle devam eder ve hakettiğiniz değeri görebilirsiniz. İyi günler dilerim."
Funda G. İçel, 22 Kasım 2018